Solarno ogrevanje

Prijazna in topla plavajoča hiša »Vodno gnezdo«


Stanovanjske enote velikosti 100 kvadratnih metrov so izdelane iz do 98 % recikliranih materialov, vključno z leseno oblogo iz laminata in aluminijastim trupom. Stropi, balkoni in velika okna obkrožajo stanovanje, kar omogoča učinkovito osvetlitev in lep pogled na obalo.

Energetsko samozadostna hiša - Vodno gnezdo
Energetsko samozadostna hiša - Vodno gnezdo

Sončne PV celice velikosti 60 kvadratnih metrov, ki so vgrajene na strehi, zagotavljajo do 4 kW na uro, notranje električne energije. Prefinjen sistem majhnega naravnega prezračevanja in klimatizacije omogoča, da se hiša uvršča, kot naravni stanovanjski habitat z nizko porabo energije.

Hiša primerna tudi za manjši gostinski lokal
Hiša primerna tudi za manjši gostinski lokal

Sestava hiše, Vodno gnezdo

Enote se lahko namestijo vzdolž rek, jezer, zalivov in mirnih morskih območij. Notranjost hiše je topla in prijetna. V njej so, dnevna soba, jedilnica, spalnica, kuhinja in kopalnica. Hiša je krožne oblike s premerom 12 m in je primerna za bivanje od 1 do 4 oseb.

Spalni prostor v energetsko samozadostni hiši, ki je nameščena na vodi
Spalni prostor v energetsko samozadostni hiši, ki je nameščena na vodi

Razen za bivanje je primerna tudi za pisarno, bar, manjšo restavracijo, trgovino ali razstavni prostor. Seveda pa zagotavlja vrhunsko okolju prijazno opremo, ki dopolnjuje oblikovanje in izpolnjuje najsodobnejše potrebe.

Lepo urejena notranjost hiše
Lepo urejena notranjost hiše

I.K.Strokovna knjiga ogrevanje

Knjiga Ogrevanje


Knjiga »Ogrevanje – vse za ogrevalno tehniko«, ki jo smo jo izdali meseca julija 2013, ne zagotavlja samo znanja o tehniki, zamenjuje tudi številne in že do zdaj uveljavljena mnenja strokovnjakov. Moja želja je , da se s pomočjo kakovostne strokovne knjige, kateri bodo sledile še knjige, kjer bodo opisani sodobni načini o prezračevanju, kakovostni gradnji objektov kot je ničelna energijska hiša ter izvajanje vodovodnih instalacij.

Naročite svoj izvod knjige Ogrevanje