Hiša in okolje

Hiša in lepo okolje

Bodimo iskreni, nihče si ne želi ogledovati domov z žalostnimi fasadami. Tu je prikazana ideja o lepi domači fasadi, ki jih je mogoče, če je tudi cena ugodna najlažje prodati.


Vlaganje v opremo za urejanje krajine je razkošje za nekatere, vendar za druge, je del njihovega konjička in vrnitev naravi skrbi, ki si jo zasluži.

Razen omenjenih, kateri drugi dobri razlogi so tam, ki bi nas spodbudili k urejanju krajine? Ali je res potrebno ali pa le nekaj, kar je samo nagnjeno k estetiki? Ali je urejanje krajine pomembno?

Hiša z lepo fasado, okoljem in ograjo
Hiša z lepo fasado, okoljem in ograjo

Steno vzdolž ograje in med pločnikom ščiti svetla barva in nasutje drobnih kamnov pred umazanijo ograje.

Rastline, ki ste jih zasadili okoli svojega doma, bodo dale svež pogled. Ampak ne izbirajte samo rastlin, ki jih želite. Prepričajte se, da rastline in lončke, ki jih izberete, odražajo slog vaše hiše za povezovalni videz.

V sodobne domove lahko zasadite tudi sončnice in zelene rastline s preprostimi okroglicami. Lahko pa tudi obkrožate svoj dom s počitniškimi rastlinami z bujnimi posteljami cvetov.

I.K.Knjiga Ogrevanje


Knjiga »Ogrevanje – vse za ogrevalno tehniko«, ki jo smo jo izdali meseca julija 2013, ne zagotavlja samo znanja o tehniki, zamenjuje tudi številne in že do zdaj uveljavljena mnenja strokovnjakov. Moja želja je , da se s pomočjo kakovostne strokovne knjige, kateri bodo sledile še knjige, kjer bodo opisani sodobni načini o prezračevanju, kakovostni gradnji objektov kot je ničelna energijska hiša ter izvajanje vodovodnih instalacij.

Naročite svoj izvod knjige Ogrevanje