Vodovod

Najcenejše stranišče


Težko je primerjati blagovne znamke in modele, saj jih je večina tako nesnažnih, da se jim ne moreš niti približati, kaj še šele uporabiti. Vsi imajo dele, ki so na voljo v večini primerov za izboljšave, žal jih je večina tako nesnažnih, da vanj ni mogoče niti vstopiti. Konec koncev, kdo pa želi počakati, da vam lastniki stranišč pošljejo čistilce in tudi če bi jih poslali, bi za marsikoga takrat že bilo prepozno!

Da se ne bi soočali s podobnimi primeri, še posebej tisti, ki se odpravljate na taborjenje v našo sosednjo ... Za pomoč vam nudimo sliko, kako rešiti ta primer s straniščem na dveh kolesih. Vstop ne želenim obiskovalcem, če tudi bodo na nujnem primeru, ga opremite z močno ključavnico.

Še posebej pri veliki družini se bo strošek hitro povrnil!

Stranišče za potovanje
Stranišče za potovanje

Pa tudi dolgim vrstam, ko vam bo največja sila, se boste preprosto izognili!

I.K.Knjiga Ogrevanje


Knjiga »Ogrevanje – vse za ogrevalno tehniko«, ki jo smo jo izdali meseca julija 2013, ne zagotavlja samo znanja o tehniki, zamenjuje tudi številne in že do zdaj uveljavljena mnenja strokovnjakov. Moja želja je , da se s pomočjo kakovostne strokovne knjige, kateri bodo sledile še knjige, kjer bodo opisani sodobni načini o prezračevanju, kakovostni gradnji objektov kot je ničelna energijska hiša ter izvajanje vodovodnih instalacij.

Naročite svoj izvod knjige Ogrevanje