Gradnja

Razširitev, pretvorba, odstranitev nekaterih delov zgradbe

Konstrukcijo lesenega okvirja hiše je mogoče hitro in preprosto postaviti in vizualno oblikovati po svojih željah.


Ali bi želeli še vedno živeti v svoji hiši, ko boste ostareli? Pretvorba brez ovir vam omogoča, da se na ta čas optimalno pripravite. Celo spremenjeno postavitev in uporabo prostorov je mogoče preprosto uresničiti.

Imaš lepo staro hišo, ampak potrebuješ le še več prostora? Na primer konstrukcijo lesenega okvirja je mogoče hitro in preprosto postaviti in vizualno oblikovati po vaših željah. Tudi zimski vrt ali nov balkon je mogoče dodatno opremiti brez veliko truda.

Prenova stare hiše
Prenova stare hiše

Naredite svojo lastnost v prihodnosti - energetsko prenovo je vedno treba povezati s projektom razširitve, pretvorbe ali razširitve. Uporabite tri načine: od povečanja vrednosti vašega premoženja, nižjih stroškov ogrevanja in večjega užitka v živo.

Nasvet: Ravni les je idealen za gradnjo ali predelavo. Za okolju prijazen gradbeni material so značilni kratki časi gradnje in odlične lastnosti toplotne izolacije ter prilagodljive možnosti oblikovanja.

I.K.Knjiga Ogrevanje


Knjiga »Ogrevanje – vse za ogrevalno tehniko«, ki jo smo jo izdali meseca julija 2013, ne zagotavlja samo znanja o tehniki, zamenjuje tudi številne in že do zdaj uveljavljena mnenja strokovnjakov. Moja želja je , da se s pomočjo kakovostne strokovne knjige, kateri bodo sledile še knjige, kjer bodo opisani sodobni načini o prezračevanju, kakovostni gradnji objektov kot je ničelna energijska hiša ter izvajanje vodovodnih instalacij.

Naročite svoj izvod knjige Ogrevanje