Revija Instalater in izdaja strokovnih knjig

Revija Instalater je edina na slovenskem prostoru, ki je izključno strokovna revija s področja strojnih instalacij za centralna ogrevanja, vodovod, kanalizacijo, plinske instalacije, solarna ogrevanja, alternativnih virov energije, toplotnih izolacij ter zajema tudi področje sodobne gradnje. Revija ni namenjena le strokovni populaciji, temveč njeno vsebino lahko uporabijo vsi, ki jih zanima varčevanje z energijo. Vsebina je strokovna in pestra in ni omejena zgolj na strojne instalacije, temveč pokriva širšo tematiko in številne zanimivosti s strokovnega področja.

Besedila so pisana strokovno in podajajo številne uporabne in kakovostne informacije samostojnim podjetnikom, kakor tudi vsem tistim, ki si želijo sami napraviti ali popraviti nekaj na svojem ogrevalnem sistemu, vodovodu... Podrobno so opisani različni sistemi z navodili, podani številni predpisi in normativi, skratka na razpolago je veliko podatkov, ki jih podjetniki potrebujejo pri svojem vsakdanjem delu.

V primerjavi z drugimi revijami s podobno vsebino je jezik bolj strokoven, članki vsebinsko bogatejši, kakovostnejši in so namenjeni stroki. Izkoristili smo petnajst let izkušenj pri reviji s podobno vsebino in vsebino še bolj prilagodili stroki. Želja številnih podjetnikov je, da v reviji najdejo informacije, ki so jim v veliko pomoč pri njihovi delu. V Sloveniji je namreč na razpolago malo strokovnega materiala, ki ga lahko instalaterji uporabijo pri svojem delu.

Članki so namenjeni poglabljanju in širjenju znanja ter seznanjanju z novostmi. Vsi članki s strokovno vsebino so pregledani, s čimer želimo zagotoviti verodostojnost podatkov, kar je posebej pomembno ob uporabi te revije v izobraževalne namene saj v njej ni povdarka posameznih proizvajalcev in njihovih reklam. Velik poudarek je na prispevkih, ki prikazujejo praktične izkušnje in rešitve doma in v tujini, kot so načeloma izkušnje, zamisli, predlogi, predstavitve projektov, izdelkov itn.

Revija je namenjena vsem slovenskim instalaterjem, ki se ukvarjajo z instalacijami, tistim, ki izrazijo interes za prejemanje revije, strokovne institucije s tega področja, strokovne šole in fakultete v Slovenij in podobno.

Navedena niso vsa področja, zlasti ne mejna. Revija pomeni pregled slovenske teorije in prakse s prizadevanjem za njegov razvoj. S skupnimi prizadevanji želimo izoblikovati odlično revijo iz še vedno razvijajočega se in vse bolj pomembnega področja strojnih instalacij in varčevanja z energijo. Namenjena je ne le vsem, ki sodelujejo pri izvajanju projektov ali jih raziskujejo, marveč tudi vsem tistim, ki se ukvarjajo s proizvodnjo, prodajo in managementom in stroko preučujejo.

Ivo Klevže


Strokovna knjiga ogrevanje

Knjiga Ogrevanje


Knjiga »Ogrevanje – vse za ogrevalno tehniko«, ki jo smo jo izdali meseca julija 2013, ne zagotavlja samo znanja o tehniki, zamenjuje tudi številne in že do zdaj uveljavljena mnenja strokovnjakov. Moja želja je , da se s pomočjo kakovostne strokovne knjige, kateri bodo sledile še knjige, kjer bodo opisani sodobni načini o prezračevanju, kakovostni gradnji objektov kot je ničelna energijska hiša ter izvajanje vodovodnih instalacij.

Naročite svoj izvod knjige Ogrevanje