Oglaševanje v reviji Instalater

Ponujamo Vam možnost za oglaševanje in promoviranje Vaše dejavnosti, proizvodnje ali storitev v slovenski strokovni reviji INSTALATER.

Osnovni podatki o strokovni reviji INSTALATER:

  • Izdajatelj: ASIO d.o.o. Maribor, Ahacljeva ulica 12 a
  • Datum prvega izida: oktober 2008
  • http://www.instalater.si/

Naročniki: podjetja za gradnjo objektov in izvajanje instalacij (strojnih in elektro), montažerji, podjetja za proizvodnjo energetskih naprav, komunalna energetika, projektanti in projektantske organizacije, trgovine z gradbenimi in instalacijskimi materiali, univerze in strokovne šole, Gospodarska zbornica in Obrtne zbornice Slovenije, MRA, Energetske agencije, razna ministrstva, državni sekretarji stroke in občani ter zainteresirani naročniki.

Email: [email protected]

Dimenzije oglasnega prostora

PDF datoteka: Dimenzije oglasnega prostora zajemajo še brezplačni strokovni članek, ki ga želijo objaviti posamezniki oziroma podjetja. Obavljeni oglas se z naročilom in prikazanim plačilom prikazuje neomejeno ali do preklica naročnika.

Primer dimenzije oglasnega prostora: (kliknite na sliko za povečavo):

           


Strokovna knjiga ogrevanje

Knjiga Ogrevanje


Knjiga »Ogrevanje – vse za ogrevalno tehniko«, ki jo smo jo izdali meseca julija 2013, ne zagotavlja samo znanja o tehniki, zamenjuje tudi številne in že do zdaj uveljavljena mnenja strokovnjakov. Moja želja je , da se s pomočjo kakovostne strokovne knjige, kateri bodo sledile še knjige, kjer bodo opisani sodobni načini o prezračevanju, kakovostni gradnji objektov kot je ničelna energijska hiša ter izvajanje vodovodnih instalacij.

Naročite svoj izvod knjige Ogrevanje