Razno

Sodobne in najmodernejše tehnologije v prihodnosti

Trajnostna prihodnost in narediti zemljo oblikovano okolju, da bo prijazna za življenje v prihodnosti z izumom novih tehnologij.


Zdravstveni in prehranski vidiki o strategijah trajnostne prehrane in njihovih povezanosti z vplivi na okolje, kot so analize globalnega modeliranja s podrobnostmi na ravni različnih držav. Vse te lekcije zajemajo večino iz vsake od tehnologij, doseženih do leta 2019, in lekcije, pridobljene iz vsake od teh tehnologij.

Prihodnost sloni na sodobnih tehnologijah
Hladilniki bodo v prihodnosti imeli zaslon na dotik, ki bo omogočal spletno nakupovanje z vašega doma. Za nakupe po trgovinah se zdaj lahko odpravite z lastnim avtomobilom. Preprosto izberete svojo najbližjo trgovino in nakupujete, kar želite kupiti. V prihodnje, vam tega ne bo več treba. Hladilnik vam bo preprosto sporočil, kateri predmeti so namenjeni za ponovno polnjenje. Hitre dostave boste dobili v roku 1-3 ure po oddaji naročila v hladilnik. Za storitve spletnega nakupovanja lahko mesečne pristojbine znašajo od 10 do 30 € mesečno.

Trajnostnejši in bolj zdravi prehrambeni sistemi v Evropi-
Trajnostnejši in bolj zdravi prehrambeni sistemi v Evropi-

Tudi navade pri osebni higieni v kopalnici bodo doživele nekatere spremembe. Med kopanjem ali prhanjem boste lahko gledali televizijo ali poslušali glasbo. Ko boste stopili iz kabine za prhanje, vas vlaga ne bo prehladila. Namesto uporabe brisač in zapravljanja dragih dišečih telesnih preparatov se boste lahko sušili hitreje s sušilcem toplega zraka. Hladen zrak bo na izbiro za vroč poletni dan. Barvna vodila bodo na voljo tudi v stropni prhi. Ta voda izhaja iz stropa kot dež namesto iz pipe. Masažna pipa bo tudi tam. Temperaturo vode bo mogoče nastaviti tudi s termometrom.

Okrepitev zakonov proti ponarejanju dokumentacije

Vsa hrana in recepti, ki vključujejo konzervanse, kot so mono natrijev glutamat (MSG), visoko fruktozni koruzni sirup ali plastične sestavine, bodo strogo prepovedane. Lastniki, ki bodo ujeti z uporabo teh sestavin, bodo kaznovani, »kar je malo verjetno«, saj bodo najverjetneje raje sledili pravilniku. Škodljivi konzervansi ne bodo dovoljeni. Posodobitve podatkov o živilih bodo uporabljene takoj, ko jih bom prejel. Dovoljeni so kakršni koli neškodljivi konzervansi, razen če je ena ali več teh sestavin prijavljeno kot škodljivo za zdravje ljudi. To je del oddelka za zdravstveni nadzor. Poiskali bomo še eno neškodljivo alternativo koruznemu sirupu z visoko vsebnostjo fruktoze, MSG in sestavinami, ki temeljijo na plastiki, da bo hrana enako okusna.

Ekološki posevki

Ekološke pridelke bodo v prihodnje še naprej gojili v kupolah in stolpih brez kukcev in škodljivcev, kot je prikazano spodaj:
-    Ekološki posevki proti škodljivcem.

-    Ekološko prijazni organski pridelki proti škodljivcem.

To je rastlinski stolp, ki bo imel majhne organske pridelke, ki bodo preprečili, da bi se hrošči in drugi neželeni škodljivci vdrli in pobili pridelke. To lahko poceni tudi organsko hrano. Cene za nezdravo hrano se bodo morale zagotovo nekoliko zvišati, da bi ljudi spodbudili k uživanju bolj zdravi hrani za zdravje ljudi.

Recikliranje vaših živilskih odpadkov-
Recikliranje vaših živilskih odpadkov-

Recikliranje

Vsi izdelki, ki jih je mogoče reciklirati, bodo še naprej ločeno shranjeni v plastične pomične zabojnike, steklene in aluminijaste pločevinke, karton in mešano papir. Za rastline bodo odmrle rastline in okončine šle v razpadajoče gomile na tleh, tako da se bodo odmrle rastline in okončine razkrojile in postale tla za rastline drugih rastlin. Ne odlagajte odmrlih rastlin in okončin v smeti, ker na odlagališčih se ne morejo razkrajati. Trajnostna prihodnost se bo zdela nespoštljiva za odmetavanje odmrlih rastlin in okončin v smeti, saj odstranjevanja rastlin in okončin v smeti ni obnovljivo.

Do letošnjega leta je bilo doseženih veliko pomembnih koristi. Toda dokler imajo ljudje iz znanosti in notranji strokovnjaki izvršilno oblast, se ne moremo nehati boriti za politike in demokracijo, ki si jo zaslužimo. Močni smo le toliko, kot to dopuščajo doseženi viri. Po svetu obstaja že veliko organizacij, ki jih vodijo člani z naprednim razmišljanjem, ki vedo, kako dragocena je znanost, da nam pomagajo zaščititi planet in nas varovati tudi v prihodnje.

I.K.Strokovna knjiga ogrevanje

Knjiga Ogrevanje


Knjiga »Ogrevanje – vse za ogrevalno tehniko«, ki jo smo jo izdali meseca julija 2013, ne zagotavlja samo znanja o tehniki, zamenjuje tudi številne in že do zdaj uveljavljena mnenja strokovnjakov. Moja želja je , da se s pomočjo kakovostne strokovne knjige, kateri bodo sledile še knjige, kjer bodo opisani sodobni načini o prezračevanju, kakovostni gradnji objektov kot je ničelna energijska hiša ter izvajanje vodovodnih instalacij.

Naročite svoj izvod knjige Ogrevanje